Idiomes
Cercar

Ja de ben petit tenia una obsessió per la música i el clarinet (vegin foto lateral) ...m'agradava molt cantar i fins i tot vaig guanyar un Concurs de Cant de Nadales a Besalú, el meu poble natal. També m'hagués agradat molt tocar un instrument musical, però malauradament, en aquelles èpoques (finals dels 60, inicis del 70), a Besalú no hi havia escola de música i Banyoles i Girona quedaven molt lluny per poder-m'hi desplaçar. 

No ha estat fins al voltant dels 40 que he tingut la sort de poder-me retrobar amb el meu instrument preferit: el clarinet. L'estiu de l'any 2003 vaig trobar un vell clarinet en una botiga d'antiguitats i el vaig comprar...aquell clarinet era tan vell que quasi no podia tocar. Va ser llavors quan el bon amic Josep Gispert (Tenora de la Cobla La Principal de la Bisbal) em va dir: "...si vols tocar un instrument compra'n un que toqui de debò". Va ser després de sentir les màgiques paraules d'en Josep que, aconsellat per en Pere Rabasseda (flabiol i clarinet de La Principal de la Bisbal), em vaig comprar el meu primer clarinet en Sib,  un E-11 de Buffet & Crampon...un grandíssim instrument!!! 

Els meus inicis van ser autodidactes, seguint mètodes de clarinet comprats a Internet, però ben aviat em vaig adonar que necessitava el guiatge i consell d'un mestre. Va ser llavors, al novembre de 2003, que vaig començar les classes de clarinet amb en Pere Rabasseda...i fins avui !!

 Els Reis de l'any 2008 em van portar el meu segon clarinet...un clarinet en Sib model FESTIVAL de Buffet & Crampon que té una sonoritat espectacular...una sort i un goig poder tocar amb aquest instrument. 

Per a mi, el clarinet és un bon amic que ha retornat la música a la meva vida i amb ell he gaudit de moments inoblidables... és per totes aquestes raons que en aquest meu weblog voldria compartir amb vosaltres algunes de les partitures que més m'han emocionat...

 

¡Sígueme!